Marcel Ciolacu a fost primit de preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan

Premierul Marcel Ciolacu este primit, la ora transmiterii ştirii, la Ankara, de preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

Urmărește
265 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu a fost primit de preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan

Marcel Ciolacu a fost primit de preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan. Sursa foto: Mediafax Foto

Premierul Marcel Ciolacu este primit, ţmarţi, la ora transmiterii ştirii, la în Curtea Palatului Prezidenţial din Ankara, de preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

De la ora 17.00, cei doi oficiali vor participa la ceremonia de semnare a Declaraţiei Comune pentru Înfiinţarea Consiliului Cooperării Strategice la Nivel Înalt dintre România şi Republica Turcia. De la ora 18.05, premierul Ciolacu va fi prezent la ceremonia de semnare a Acordurilor şi a Memorandumurilor de Înţelegere, împreună cu Recep Tayyip Erdoğan.

Ciolacu şi Erdogan vor susţine declaraţii de presă comune de la ora 18.30.

La ora 19.00 va avea loc Dineu oficial oferit în onoarea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, de către preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
erdogan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici