Marcel Ciolacu: Am avut o dispută cu Marian Oprişan. Să stea liniştit că nu plec

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că a existat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului o dispută între el Marian Oprişan. El a mai spus că Oprişan „are invidie pe judeţul Buzău pentru că are un scor electoral mai bun” decât Vrancea.

1932 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Am avut o dispută cu Marian Oprişan. Să stea liniştit că nu plec

Marcel Ciolacu: Am avut o dispută cu Marian Oprişan. Să stea liniştit că nu plec

„Cred că domnul Oprişan are un pic de invidie pe judeţul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului şi i-am promis că în continuare vom avea acelaşi scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine şi domnul Oprişan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniştit că nu plec şi o să am un scor mult mai bun decât dânsul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă există posibilitatea să voteze alături de opoziţie legile importante, inclusiv o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, deputatul a negat.

„Sub nicio formă eu nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva partidului”, a adăugat Ciolacu.

De asemenea, social-democratul a precizat că în disputa avută cu Marian Oprişan „nu s-a vorbit de domnul Iohannis”.

În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora în şedinţa Comitetului Executiv de luni a existat o dispută între Marian Oprişan, Mihai Tudose şi Marcel Ciolacu. Potrivit acestora, Marian Oprişan i-a reproşat lui Mihai Tudose că este „în dragoste cu preşedintele Iohannis”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici