Marcel Ciolacu, comparat cu Ştefan Bănică Junior. Manda: E vulpoiul bătrân de care avem nevoie. Nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice

Fostul ministru al Culturii Lucian Romaşcanu a declarat, joi, că despre Marcel Ciolacu care a fost reales lider al PSD Buzău, că „doar Ştefan Bănică Junior mai umple sala aşa”. La rândul său, Paul Stănescu a spus despre Ciolacu că a găsit PSD „ca un tren într-o gară abandonată” şi „l-a pus pe şine”.

1904 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, comparat cu Ştefan Bănică Junior. Manda: E vulpoiul bătrân de care avem nevoie. Nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice

Concurs de ode pentru Marcel Ciolacu. Preşedintele PSD, comparat cu Ştefan Bănică Junior

„Ce vreau să vă spun este doar atât, faptul că poate doar Ştefan Bănică Junior mai umplea sala aşa, proba caracterului se dă în astfel de momente. (...) Una din marile calităţi ale lui Marcel este de a aduce oameni împreună şi faptul că noi suntem împreună, aici, cred că i se datorează”, a declarat senatorul PSD Lucian Romaşcanu, joi seară, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Buzău.

De asemenea, secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a declarat că, atunci când a venit la conducerea interimară a partidului, Marcel Ciolacu a găsit „un tren pe o linie moartă într-o gară abandonată” pe care l-a „pus pe şine”.

„După ce a venit Marcel (Ciolacu - n.r.) la conducerea interimară, vreau să vă spun că am găsit o organizaţie, din punct de vedere organizatoric, financiar şi aşa mai departe, la pământ, cu totul. Marcel a reuşit într-o perioadă scurtă, într-adevăr, partidul nostru era ca un tren aşa, suntem mulţi, pe o linie moartă într-o gară abandonată, Marcel a reuşit, prin tot ce a făcut într-o perioadă aşa de scurtă, să pună trenul pe şine. Sigur, nu se mişcă foarte repede, se mişcă încet, dar sunt sigur, că are capacitatea, împreună cu toată echipa, să prindem şi viteză”, a subliniat Stănescu.

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău. El a spus la congresul extraordinar al filialei social-democrate că vrea să facă parte din echipa de conducere a partidului de la nivel central, dar a precizat că nu a luat încă o hotărâre în ceea ce priveşte candidatura la şefia PSD.

Manda: Ciolacu e vulpoiul bătrân de care avem nevoie. Nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice

Claudiu Manda a afirmat că Marcel Ciolacu este „vulpoiul bătrân” de care are nevoie PSD. Europarlamentarul social-democrat a mai spus că partidul nu va mai susţine „proşti în funcţii publice care să ne facă de râs”.

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL şi să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte şi cred că împreună cu Paul şi toţi ceilalţi putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale şi bineînţeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (...) La Congres nu o să mai susţinem proşti în funcţii publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Buzău.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici