Marcel Ciolacu, după eşecul de la alegerile prezidenţiale: PSD are nevoie de un nou început! Să trecem la fapte

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după ce liderul partidului, Viorica Dăncilă, a pierdut prezidenţialele, că PSD ”are nevoie de un nou început”, rezultatul alegerilor de duminică fiind unul ”dezastruos care vine după cel la fel de prost la europarlamentare”.

1710 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, după eşecul de la alegerile prezidenţiale: PSD are nevoie de un nou început! Să trecem la fapte

Marcel Ciolacu: PSD are nevoie de un nou început! Să trecem la fapte

”Felicitări tuturor românilor din ţară şi din străinătate care au înţeles cât de important este votul lor. Indiferent de opţiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România. Vreau să îi felicit pe toţi colegii mei din organizaţii, primari, preşedinţi de consilii judeţene, simpli membri sau simpatizanţi care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulţumiri speciale le adresez şi buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna! Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidenţiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce şi în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiţi: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El susţine că şi după alegerile europarlamentare, dar şi după cele prezidenţiale s-au făcut doar analize judeţene, ”nimic la nivel naţional”.

”Acum cred că e timpul să vedem unde am greşit cu adevărat la nivel central, să judecăm raţional şi apoi să trecem la fapte. PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem”, a conchis Ciolacu.

Rezultatele provizorii, după numărarea a 9.081.127 voturi (99,94%) din ţară, arată că actualul preşedinte Klaus Iohannis a obţinut 63,16% din voturi, iar Viorica Dăncilă- 36,82%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici