Marcel Ciolacu: Florin Cîţu este un personaj pasionat de filme cu mafioţi, selfie-uri şi atins de paranoia găurilor

Marcel Ciolacu a spus că Florin Cîţu este un personaj bizar „atins de paranoia găurilor” şi pasionat de selfie-uri şi filme cu mafioţi, care nu şi-a intrat în rolul de ministru al Finanţelor. Social-democratul îl întreabă pe Ludovic Orban dacă regretă că nu l-a înlocuit pe Cîţu, după avizul negativ.

536 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Florin Cîţu este un personaj pasionat de filme cu mafioţi, selfie-uri şi atins de paranoia găurilor

Marcel Ciolac: Florin Cîţu este un personaj pasionat de filme cu mafioţi, selfie-uri şi atins de paranoia găurilor

„I-am dat şansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîţu de la Finanţe, după avizul negativ dat de Parlament. Ştiam că va fi un dezastru. N-a vrut! Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioţi, selfie-uri şi atins de paranoia găurilor şi deficitelor bugetare cum face tot felul de declaraţii iresponsabile despre finanţele ţării, infirmate de toţi specialiştii şi partenerii internaţionali (Banca Mondială, agenţia de rating Fitch etc)”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor mai spune că fiecare prostie pe care o scoate pe gură Florin Cîţu are efecte negative asupra economiei.

„Adevărul este că Florin Cîţu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru şi nu înţelege că acum reprezintă statul şi nu mai este un guraliv galeş de pe Facebook care cerşeşte atenţie ca până acum. Iar fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecinţe în economie şi vedem cum a ”reuşit” deja să destabilizeze moneda naţională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României”, a completat Marcel Ciolacu.

„Cum e, Ludovic?! Acum regreţi că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!”, îl mai întreabă Ciolacu pe prim-ministrul României.

Florin Cîţu a anunţat joi că analizează sesizarea procurorilor pentru constituirea unui grup infracţional organizat în domeniul financiar de către persoane din PSD, care au folosit două variante de buget, asemenea gansterului Al Capone.

Taguri:
ciolacu,
cîţu,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici