Marcel Ciolacu: M-am vaccinat, dar după mama mea, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă, vineri, că s-a vaccinat, dar după mama sa: „Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România”.

404 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: M-am vaccinat, dar după mama mea, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România

Marcel Ciolacu FOTO Ciolacu/Facebook

„Astăzi (vineri - n.r.) m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România. Înainte de a fi caraghioşi, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a postat două fotografii de la vaccinarea sa şi a mamei sale.

„Până la imunizarea unui procent semnificativ din populaţie, tot testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, conchide liderul social-democrat. 

 

Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 22 ianuarie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici