Marcel Ciolacu: Miercuri anunţăm tot calendarul de alegeri

  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că îşi doreşte ca miercuri, după şedinţa coaliţiei, să anunţe tot calendarul de alegeri.
  • El apreciază că şansele ca şi alegerile parlamentare şi prezidenţiale să fie comasate sunt „foarte mici”.
271 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Miercuri anunţăm tot calendarul de alegeri

„Sunt ferm convins că mâine (miercuri - n.r.), atât eu, cât şi preşedintele Nicolae Ciucă, vă vom răspunde la aceste întrebări. Este incorect ca în timpul unor negocieri şi unor discuţii eu să vă spun cum se va face. Eu vreau să iau, împreună cu preşedintele Nicolae Ciucă, cea mai bună decizie în ceea ce priveşte românii, viitorul României şi stabilitatea României”, afirmă Marcel Ciolacu.

El spune că nu este o negociere pe funcţii, ci sunt două programe de armonizat.

„Este o cale foarte clară împotriva extremismului din România, care există în acest moment şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Vom vedea şi percepţia românilor. Una dintre soluţii e o alianţă electorală. Sau o alianţă politică. Ce spun cu certitudine, ca prim-ministru, e că eu doresc ca mâine să anunţăm tot calendarul de alegeri”, adaugă Ciolacu.

Liderul PSD spune că sunt „foarte mici” şansele ca şi alegerile parlamentare şi prezidenţiale să fie comasate.

„Cred că suntem nişte oameni serioşi. Dacă venim în faţa românilor cu un proiect pentru anumite alegeri, venim cu un proiect de ţară pentru toate alegerile, dacă decidem acest lucru”, a mai afirmat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici