Marcel Ciolacu şi-l asumă pe Marian Neacşu, propus secretar general al guvernului

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că îşi asumă numirea lui Marian Neacşu în postul de secretar general al guvernului.

686 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu şi-l asumă pe Marian Neacşu, propus secretar general al guvernului

Marian Neacşu

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacşu şi nu e atributul meu, e atributul primului-ministru, i-am adus la cunoştinţă primului-ministru cine dorim să fie secretar general”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România Tv.

Întrebat dacă Marian Neacşu a avut o condamnare, Ciolacu a spus: „Ca să înţelegem, domnul Neacşu n-a furat nimic, domnul Neacşu ca alţi aleşi locali a făcut parte dintr-un Consiliu de Administaţie, n-a fost plătit. (...) În acest moment, lucurile sunt foarte clare. Domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese, dar e depăşită juridic, domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier”, a mai spus preşedintele PSD.

Acesta a adăugat: „Eu îmi asum această numire”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici