Marcel Ciolacu vede aceeaşi coaliţie la guvernare şi după alegerile din 2024

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că, după alegerile generale din 2024 vede aceeaşi coaliţie PNL – PSD – UDMR la conducerea României.

399 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu vede aceeaşi coaliţie la guvernare şi după alegerile din 2024

Marcel Ciolacu vede aceeaşi coaliţie la guvernare şi după alegerile din 2024

Marcel Ciolacu a spus, duminică seara, că după alegerile din 2024 se va creiona, cel mai probabil, un sistem precum cel german.

„Sistemul german, fiecare candidează şi pe urmă pun în acelaşi coş. Vedeţi că se creionează o altfel de majoritate? Pentru că eu nu văd, practic”, a spus Ciolacu, la Antena 3.

Ultimul sondaj CURS arată că dacă duminică ar fi alegeri, 35% ar vota PSD, 23% ar vota PNL, iar UDMR ar fi votat de 5% dintre alegători. Acelaşi sondaj arată că doar 19% dintre români cred că alianţa USR – PNL a fost utilă, în vreme ce alianţa PNL cu PSD este văzută cu ochi buni de un procent dublu din populaţia chestionată – 38%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici