Marcel Ciolacu: Voi candida la Congres cu un proiect politic

Marcel Ciolacu admite că va candida la alegerile interne din PSD, urmând să aibă discuţii cu echipa sa pentru a lua decizia finală. Despre ţinta pe care o are, Ciolacu spune că vrea să câştige alegerile locale şi generale.

473 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Voi candida la Congres cu un  proiect politic

Marcel Ciolacu: Voi candida la Congres cu un proiect politic

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la TVR, că „este posibil” să candideze la Congres, dar mai trebuie să discute cu echipa sa.

„Este posibil să candidez. Nu am apucat să discut cu echipa. Da, nu e nicio problemă. Am început să avem o echipă cât mai sudată, îmi doresc să am o discuţie cu echipa mâine sau poimâine. În principiu voi candida la Congres cu un proiect politic”, a spus Ciolacu.

Întrebat ce a învăţat PSD în ultima perioadă, Ciolacu a spus că trebuie să înţeleagă că e nevoie de comunicare, dar şi că social-democraţii au învăţat să nu mai intre în lupte care nu privesc PSD.

„Nu trebuie angrenat partidul în lupte personale. Deciziile trebuie luate de partid”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, ce îşi propune la Congres, Marcel Ciolacu a spus că vrea să câştige alegerile locale şi generale.

„Să câştigăm alegerile. Eu dacă îmi propun ceva la Congres este să câştigăm alegerile locale şi generale. Ca şi scor ne propunem câştigarea alegerilor”, a afirmat Ciolacu.

Preşedintele interimar a mai spus că este posibilă o alianţă electorală cu Pro România, dar şi că uşile partidului sunt deschise pentru o eventuală colaborare cu ALDE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici