Marcel Ciolacu: Voi semna petiţia PES pentru salariul minim european. PSD se alătură demersului

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că va semna petiţia Partidului Socialist European (PES) privind salariul minim european şi că va propune susţinerea acestui demers în biroul politic naţional al PSD care va avea loc luni.

5956 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Voi semna petiţia PES pentru salariul minim european. PSD se alătură demersului

Marcel Ciolacu: Voi semna petiţia PES pentru salariul minim european. PSD se alătură demersului

„Voi semna petiţia pe care o lansaţi astăzi pentru un salariu minim european şi sunt onorat să fiu invitat să fac acest lucru. Îmi aduc aminte că am semnat în trecut şi ale petiţii iniţiate de activiştii PES şi sunt convins că şi aceasta va avea succes. Propun ca PSD să se asocieze demersului dumneavoastră şi de aceea luni, în Biroul Naţional Permanent al PSD, voi propune susţinerea acestui demers. Semnez petiţia pentru că este despre un subiect important în stânga românească şi europeană. Este vorba de un trai decent, despre un venit care să asigure o şansă celor ce muncesc să aibă un viitor în România”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la conferinţa activiştilor Partidului Socialist European.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a participat, sâmbătă, la o conferinţă al PES activists, unde a fost înaintată o petiţie pentru iniţiativa „salariului minim european”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici