Marcel Ciolacu vrea să o trimită la puşcărie pe Dăncilă. Cine spune asta

  • Codrin Ştefănescu afirmă că liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, vrea vrea să o trimită la puşcărie pe Viorica Dăncilă
  • „Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā şi la puşcārie pe fosta lui şefā”, a scris Ştefănescu pe Facebook
1404 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu vrea să o trimită la puşcărie pe Dăncilă. Cine spune asta

Viorica Dăncilă

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă că liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, vrea vrea să o trimită la puşcărie pe Viorica Dăncilă, „în faţa cāreia se ploconea cu respect şi adoraţie” când era premier. „Asta înseamnā sā fii absolvent de academie secretā”, mai spune el.
 
„Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā şi la puşcārie pe fosta lui şefā. În faţa cāreia se ploconea cu respect şi adoraţie când era prim ministru, aşa cum fācea si pe vremea lui Dragnea în faţa şefului suprem. Asta înseamnā sā fii absolvent de academie secretā! Şi voi, unii dintre colegii mei, îmi cereţi sā susţin aşa ceva? Glumiţi”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu.
 
Viorica Dăncilă afirmă că nu ştie despre o anchetă a DNA privind achiziţiile pentru campania sa prezidenţială. Fostul premier susţine că nu s-a ocupat de partea financiară, aceasta fiind treaba trezorierului şi secretarului general al partidului. DNA ar fi cerut documente privind achiziţiile realizate pentru alegerile prezidenţiale de anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici