Marcu Tudor (PRM) reclamă că Mihail Popescu (PSD) l-a făcut "idiot, imbecil, nenorocit, cretin"

Deputatul PRM Marcu Tudor a trimis, marţi, o solicitare către Biroul Permanent al Senatului, pentru sesizarea Comisiei juridice şi de disciplină, acuzându-l pe senatorul PSD Mihail Popescu, că l-a făcut "idiot, imbecil, nenorocit, cretin".

6 afișări
Imaginea articolului Marcu Tudor (PRM) reclamă că Mihail Popescu (PSD) l-a făcut "idiot, imbecil, nenorocit, cretin"

Marcu Tudor (PRM) reclamă că Mihail Popescu (PSD) l-a făcut "idiot, imbecil, nenorocit, cretin"

Marcu Tudor arată în solicitarea adresată Biroului Permanent al Senatului că a fost jignit de către senatorul PSD Mihail Popescu cu ocazia participării celor doi parlamentari în delegaţia României la Adunarea Parlamentară NATO din Islanda, de la începutul lunii octombrie.

Deputatul PRM se plânge că social-democratul s-a lansat într-o serie de aprecieri şi acuze la adresa sa, a PRM şi a preşedintelui PRM, pe care i-a criticat pentru contribuţia la alegerea actualului şef al statului, Traian Băsescu.

"Acuzele acestuia, indiferent de replicile mele şi ale celorlalţi membri ai delegaţiei române, care asistaseră la aberaţiile senatorului Popescu, se acutizau permanent, ajungând ca acesta să ţipe direct, necontrolat şi neîntrerupt, chiar dacă l-am rugat să înceteze discuţia sau să vorbim despre alte subiecte. Într-un final, senatorul PSD a derapat complet şi a început să mă insulte şi să-mi aducă injurii afirmând: «eşti un idiot», «eşti un imbecil, un nenorocit, un cretin, eşti un nimeni, nu eşti bun de nimic, toată cariera ta e zero, nici măcar studii nu ai...», afirmând despre el că este «militar şi inginer şi că a condus Armata ţării», spre deosebire de mine, care nu am condus nimic şi nu am făcut nimic toată viaţa... etc, etc", se arată în solicitarea lui Marcu Tudor către conducerea Senatului.

Potrivit deputatului PRM, la insistenţele celorlalte persoane care se aflau de faţă, Mihail Popescu l-ar fi invitat ca, dacă e bărbat, să-l insulte şi să-l înjure şi el.

Marcu Tudor a enumerat în plângerea făcută către Senat şi martorii pe care i-a avut la disputa cu Mihai Popescu: senatorul PNL Mihail Lupoi, senatorul UDMR Verestoy Attila, cu soţia, şi Ilie Ioan, membru al delegaţiei, ca oficial din Senat, precum şi alţi doi sau trei parlamentari din delegaţia română, care jenaţi de ceea ce se întâmpla, au plecat între timp.

Marcu Tudor anunţă conducerea Senatului că a demarat procedura de rigoare şi îşi va finaliza plângerile în două procese în cadrul civil şi penal împotriva lui Mihail Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici