Marele Maestru al Ordinului de Malta, impresionat de interiorul Palatului Cotroceni

Alteţa sa Eminentisimă Fra' Matthew Festing, Mare Maestru al Ordinului de Malta, a fost impresionat, miercuri, în timpul convorbirilor cu preşedintele Traian Băsescu, de interiorul Salonului Albastru din Palatul Cotroceni, şeful statului replicând că "e ceea ce pot face românii atunci când vor".

1103 afișări
Imaginea articolului Marele Maestru al Ordinului de Malta, impresionat de interiorul Palatului Cotroceni

Marele Maestru al Ordinului de Malta, impresionat de interiorul Palatului Cotroceni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţumesc pentru vizită. Este o plăcere să vă văd la Bucureşti", a spus Băsescu, la începutul convorbirii tete-a-tete cu Alteţa sa Eminentisimă Fra' Matthew Festing.

"Vă mulţumesc mult. (...) Este splendid aici, este magnific. Fantastic, fantastic", a spus, la rândul său, Fra' Matthew Festing, impresionat de Salonul Albastru, unde se desfăşoara întrevederea.

"E ceea ce pot face românii atunci când vor", a replicat şeful statului român.

"Splendid, ce loc minunat. Voiam să vin în România de mai mulţi ani şi nu am apucat", a continuat Marele Maestru al Ordinul de Malta, care, de altfel, este expert în artă.

Principele şi Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos şi de Malta, Alteţa sa Eminentisimă Fra' Matthew Festing, care se află în vizită de stat în România, a fost primit, miercuri, pe platoul de ceremonii al Palatului Cotroceni, cu protocolul rezervat şefilor de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici