Maria Grapini dă verdictul: Corina Creţu a ieşit din limita mandatului de comisar european când a criticat Guvernul

Europarlamentarul Maria Grapini declară că, după părerea sa, Corina Creţu a ieşit din limita mandatului de comisar european atunci când a criticat Guvernul.

1517 afișări
Imaginea articolului Maria Grapini dă verdictul: Corina Creţu a ieşit din limita mandatului de comisar european când a criticat Guvernul

Maria Grapini, dă verdictul: Corina Creţu a ieşit din limita mandatului de comisar european când a criticat Guvernul

”Am spus că, după părerea mea, doamna Corina Creţu a ieşit din limita de mandat în critica directă făcută Guvernului, mai ales Guvernului din propria ţară, pentru că nu o să găsiţi un alt comisar care în alte state să tragă public de urechi Guvernul. Dacă vrei să transmiţi o informaţie, te duci la un dialog oficial cu Guvernul”, a declarat europarlamentarul pentru MEDIAFAX.

Maria Grapini a ţinut să spună că o apreciază pe Corina Creţu, însă întrebată fiind ce părere are despre declaraţiile acesteia, a răspuns că, din punctul său de vedere, aceasta a ieşit din limita de comisar, ”pentru că nu intri în amănunte publice într-un stat, pentru că tu, ca şi comisar, trebuie să te comporţi echidistant cu toate guvernele şi cu toate statele membre”.

De asemenea, în opinia Mariei Grapini ”un comisar nu poate să fie mai apropiat sau mai îndepărtat de un guvern, chiar dacă e guvernul ţării sale, ci are obligaţia să fie echidistant faţă de toate guvernele”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici