Marian Munteanu, la sediul PNL: Nu îmi este teamă. Se pare că pentru unii încercarea este prea grea

Candidatul PNL la PMB, Marian Munteanu, a declarat, miercuri, la sosirea în sediul PNL, că va discuta cu liderii liberalilor care sunt reacţiile în urma evenimentelor recente, afirmând că este în continuare dispus să ajute partidul, însă, se pare că "pentru unii încercarea este prea grea.

503 afișări
Imaginea articolului Marian Munteanu, la sediul PNL: Nu îmi este teamă. Se pare că pentru unii încercarea este prea grea

Marian Munteanu, la sediul PNL: Nu îmi este teamă. Se pare că pentru unii încercarea este prea grea

"Am o discuţie acum cu conducerea partidului să vedem care sunt reacţiile în urma diferitelor lucruri care se petrec. (...) Sunt probleme. S-au retras deja doi, trei primari, care nu sunt de acord cu zona civică din care provin sau poate nu sunt de acord cu lucrurile care s-au tot spus. Atacurile au fost foarte puternice. Nu mulţi rezistă la presiune. Presiunile astea sunt fleacuri pentru mine", a declarat Marian Munteanu.

Marian Munteanu a susţinut că nu are nicio problemă legată de ancheta CNSAS. "Nu am ce să dovedesc că nu sunt (colaborator al Securităţii-n.r.)”, a declarat Marian Munteanu, precizând că miercuri trebuia să semneze Declaraţia de Integritate şi să îşi depună candidatura

"Eu nu am nicio problemă legat de nimic. Am avut o problemă legată de armament. 12 ani, 14 ani s-a scris peste tot. Acum două zile a venit un istoric şi a spus că <<staţi aşa, era o notiţă, nu am verificat sursa, că nu ştiu ce >>. La vremea respectivă când a apărut problema cu armamentul dezminţirea a apărut mică şi nu a găsit-o niciun istoric. Peste o săptămână, două, o lună, trei, când se va rezolva şi altă chestiune o să vedeţi tot aşa într-o notă mică”, a spus Munteanu.

Munteanu le-a spus jurnaliştilor că trebuie să admită că toate lucrurile care s-au spus până acum despre el au fost false, afirmând că „vor mai apărea vreo două pentru că oamenii care fac contra-campanie, neavând ce să îi reproşeze, nu vin cu nimic concret. "Suntem într-o ţară în care de 25 de ani se fură, milioane, sute de milioane, miliarde şi ei caută că eu am fost acum 20 de ani la nu ştiu ce adunare, că nu ştiu ce s-a interpretat că nu am spus bine. M-aţi văzut de zece zile tot explicând, sunt lucruri mărunte până la urmă", a mai spsu Munteanu.

Întrebat dacă le va spune liderilor PNL că rămâne candidatul liberalilor la PMB, Marian Munteanu a afirmat că nu îi este firică şi că a venit să ajute.

„Mie nu îmi este frică, teamă, nu am lucruri care să îmi fie imputate. Sigur, că poate să îmi fie imputat că programul meu nu este bun, deşi până acum nu ştiu dacă m-a înterbat cineva ceva legat de program", a mai spus Munteanu.

Întrebat dacă se va retrage dacă PNL îi va cere, Munteanu a spus că „asta este cu totul altă discuţie”.

„Eu am venit să ajut. Am fost rugat să vin să ajut. (…) Sunt un om corect. Era o situaţie dificilă şi am venit să ajut. Mă duc acum să am o discuţie, să vedem care este situaţia pentru că eu şi acum doresc să ajut. Doresc o soluţie bună pentru că nu am venit să candidez pentru mine, am venit în primul rând să îi ajut pe bucureşteni. M-am bucurat că există posibilitatea ca anumite idei care vin din zona civică din care provin să poată să fie susţinute mai bine de un partid puternic, acela ar fi fort un lucru bun. Am venit cu inima deschisă îna ceastă chestiune. Am prevăzut că vor urma foarte multe atacuri pentru că am trecut prin asta şi tot trec de 20 de ani, lucruri care pe mine nu mă emoţionează, însă, se pare că pentru unii încercarea este prea grea", a spus Munteanu.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis în ultimele zile, Munteanu a afirmat că situaţia în care se află nu este una de interes pentru preşedinţie, afirmând că nu a avut onoarea să discute cu Iohannis.

„Ştim foarte bine, nu se implică, nu s-a implicat şi nu se va implica în activitatea partidelor”, a mai spus Munteanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici