Marian Oprişan, după CEx PSD: În 2019 se finalizează mandatul lui Dragnea şi trebuie făcut Congres. Unii se mai cred stăpâni/ Dragnea: Nu sunt de acord cu ce spune Oprişan

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, marţi seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Liviu Dragnea, de când a ajuns la Bucureşti, "s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe" şi că "mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului".

3005 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan, după CEx PSD: În 2019 se finalizează mandatul lui Dragnea şi trebuie făcut Congres. Unii se mai cred stăpâni/ Dragnea: Nu sunt de acord cu ce spune Oprişan

Marian Oprişan, după CEx PSD: În 2019 se finalizează mandatul lui Dragnea şi trebuie făcut Congres

"Deci ce am avut de spus sub aspectul organizării şi funcţionării partidului am spus în interiorul CEx. Cine se crede stăpânul partidului. Unii se mai cred stăpâni.

Am cerut restructurarea Guvernului ca să nu mai treacă prin furcile caudine de la Cotroceni.

S-a considerat mai rapidă varianta cu propunerile directe ale premierului. În anul 2019 se finalizează şi mandatul domnului Dragnea şi a conducerii centrale a PSD şi trebuie făcut Congres.

La termen probabil. (...) Noi despre restructurarea Guvernul am mai vorbit, tocmai pentru că preşedintele a refuzat miniştri, sigur că restructurarea Guvernului ar fi fost cea mai propice. Programul de guvernare este în parametrii optimi. O felicit pe doamna premier pentru rezistenţele la înjurături. Eu cred că Răzvan Cuc la Transporturi a muncit foarte mult. A făcut treabă atunci, a avut o supărare el atunci şi a demisionat", a declarat Marian Oprişan.

Întrebat cum ar descrie relaţia pe care o are cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a răspuns: "O relaţie principială. Instituţională. Liviu Dragnea de când a ajuns la Bucureşti s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe. Mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului".

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan i-a transmis lui Liviu Dragnea, în şedinţa CEx al PSD, că nu este „stăpânul partidului”, ci doar preşedintele, cerând organizarea unui Congres până la finalul anului pentru alegerea unei noi conduceri a formaţiunii, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Nemulţumirea lui Oprişan a venit din cauza faptului că Liviu Dragnea l-a propus pe Dan Suciu pentru Ministerul Dezvoltării şi pe Răzvan Cuc pentru cel al Transporturilor, spunând-i liderului PSD că nu poate lua decizii de unul singur ca şi cum ar fi „stăpânul partidului”, au explicat sursele citate.

Cererea lui Oprişan nu a fost votată în CEx al PSD.

Dragnea, întrebat dacă e stăpânul PSD: Nu. Nu sunt de acord cu ce spune Oprişan

Liviu Dragnea a declarat, marţi, că nu este „stăpânul PSD”. Liderul social-democrat a adăugat că nu este de acord cu această afirmaţie a lui Marian Oprişan, precizând că „oamenii îşi mai schimbă părerea”.

Întrebat la finalul CEx al partidului cum comentează afirmaţia lui Marian Oprişan care a spus despre el că este „stăpânul partidului”, Liviu Dragnea a spus: „Da, am auzit şi eu. Nu sunt de acord cu ce spune el. Da, aşa e. Oamenii îşi mai schimbă părerea”.

De asemenea, întrebat despre un nou Congres al partidului anul viitor, liderul PSD a replicat: „Rămâne să mai discutăm”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici