Marian Oprişan este împotriva măsurilor lui Tătaru: Nu există o situaţie critică

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, critică decizia ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, de a numi o conducere militară la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Focşani, întrucât „nu există o situaţie critică aşa cum s-a încercat acreditarea ideii”.

956 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan este împotriva măsurilor lui Tătaru: Nu există o situaţie critică

Marian Oprişan, critică măsurile lui Tătaru: Nu există o situaţie critică

„Responsabili morali pentru gestionarea epidemiei COVID-19 sunt cei din PNL Vrancea! Astăzi (luni - n.red.) la Focşani, ministrul sănătăţii a dat curs solicitării PNL de a numi o conducere militară la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon” Focşani, pe perioada stării de urgenţă. Decizia ministrului s-a bazat pe faptul că actualul manager al spitalului este infectat COVID-19, iar cei din conducerea spitalului sunt contacţi direcţi. Atrag atenţia asupra faptului că la Spitalul Judeţean Focşani, spital aflat în subordinea Ministerului Sănătăţii, nu există o situaţie critică aşa cum s-a încercat acreditarea ideii de către liberali şi ziariştii lor de casă!”, arată Marian Oprişan, într-un comunicat de presă.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, luni dimineaţa, că întregul management al Spitalului Judeţean Focşani va fi asigurat de cadre militare, atât timp cât este instituită starea de urgenţă. Decizia a fost luată împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

„Având în vedere că tot managementul spitalului judeţean este infectat cu COVID-19 - managerul şi ceilalţi sunt contacţi, am luat decizia împreună cu ministrul Apărării să dăm un ordin de misiune în care managementul pe perioada stării de urgenţă să fie asigurat de cadre militare medicale venite din ţară de la Spitalul din Braşov, precum şi de aici de la spitalul militar. (...) Avem început un proces de evaluare a întregului personal. A fost o anchetă epidemiologică care a fost scăpată de sub control”, a spus Nelu Tătaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici