Marica: Oare Băsescu nu poate fi caraghios vorbind de corupţie acum deşi conduce ţara de şase ani?

Preşedintele Alianţei Sed Lex, Vasile Marica, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, comentând afirmaţiile şefului statului referitoare la sindicate, că preşedintele vrea să pară "erou naţional care se bate cu sindicaliştii" şi vorbeşte de corupţie acum, în condiţiile în care a condus România şase ani.

24 afișări
Imaginea articolului Marica: Oare Băsescu nu poate fi caraghios vorbind de corupţie acum deşi conduce ţara de şase ani?

Marica: Oare Băsescu nu poate fi caraghios vorbind de corupţie acum deşi conduce ţara de şase ani? (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Eu o să apăr orice om căruia i se ia din salariu. Preşedintele vorbeşte de corupţie, dar el este cel care încurajează corupţia prin clientela politică şi să nu-mi spună mie acum că ia 25 la sută din salarii şi 15 la sută din pensii şi este şi erou naţional că se bate cu sindicaliştii", a spus Marica.

Liderul Sed Lex se întreabă unde a trăit preşedintele în ultimii ani, de pare atât de uimit că în România există corupţie, atât timp cât sindicaliştii trag semnale de alarmă cu privire la acest fenomen de mulţi ani.

"Oare preşedintele nu poate fi caraghios când vorbeşte de corupţie, conducând România de şase ani?", s-a întrebat Marica.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că liderii sindicali sunt caraghioşi când vorbesc de corupţia politicienilor, menţionând că sindicaliştii reprezeintă şi funcţionari care iau mită, declarând că nu ar vrea să îl întrebe pe Vasile Marica ce ştie despre corupţia din vămi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici