Maricel Popa, acuzat de Costel Alexe că a furat pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi

  • Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, îl acuză pe Maricel Popa, fostul şef al CJ, că a furat joi pagina de Facekook a instituţiei.
  • Costel Alexe: Astăzi furtul a fost desăvârşit prin modificarea numelui paginii din „Consiliul Judeţean Iaşi” în „Senator Maricel Popa”
540 afișări
Imaginea articolului Maricel Popa, acuzat de Costel Alexe că a furat pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi

„Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou, acest individ asupra căruia am atras în mai multe rânduri atenţia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judeţean Iaşi, a furat astăzi pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi”, a scris Costel Alexe pe pagina sa de Facebook.

Acesta susţine că numele paginii a fost schimbat din „Consiliul Judeţean Iaşi” în „Senator Maricel Popa”.

„Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean. Astfel, pe lângă furtul evident de imagine se încearcă şi inducerea în eroare a ieşenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iaşi”, a mai scris pe reţeaua de socializare Costel Alexe.

Preşedintele CJ Iaşi l-a somat pe Maricel Popa să predea pagina către „titularul de drept – Instituţia Consiliul Judeţean Iaşi”.

„În cazul în care pagina nu va fi predată titularului de drept vom depune o plângere pentru furt şi vom deschide şi o acţiune în instanţă, inedită ce-i drept, dar totuşi de o gravitate reală”, a mai spus fostul ministru al Mediului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici