Marius Voineag, procurorul şef al DNA: „Am fost constant asociat cu foşti şefi de-ai mei pentru că am avut rezultate (...) Nici nu-l cunosc pe Nicolae Ciucă”

  • „Sunt omul lui Bogdan Licu în aceeaşi măsură cum sunt omul lui Daniel Horodniceanu şi al foştilor mei şefi”
  • „La DIICOT m-am dezvoltat profesional foarte mult. Dosarele mele au avut caracter transfrontalier”
  • „În cazul Nicolae Ciucă doar mi-am exercitat funcţia de procuror şef adjunct al SUPC”
  • „Au fost ridicate documente atât cu mine la conducerea SUPC, cât şi sub conducerea şefei mele”
1639 afișări
Imaginea articolului Marius Voineag, procurorul şef al DNA: „Am fost constant asociat cu foşti şefi de-ai mei pentru că am avut rezultate (...) Nici nu-l cunosc pe Nicolae Ciucă”

„Sunt omul lui Bogdan Licu în aceeaşi măsură cum sunt omul lui Daniel Horodniceanu şi al foştilor mei şefi. L-am avut şef pe judecătorul Licu, am avut o relaţie foarte bună cu el. Eu sunt în primul rând omul meu, am idei proprii.

Am fost constant asociat cu foşti şefi de-ai mei pentru că am avut rezultate.

La DIICOT m-am dezvoltat profesional foarte mult. Dosarele mele au avut caracter transfrontalier. În ziua de azi nimeni nu-şi mai pune bunurile pe nume personal”, a declarat Marius Voineag, procurorul şef al DNA, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, întrebat de relaţia pe care o are cu actualul judecător al CCR, Bogdan Licu.

Marius Voineag, fost adjunct SUPC, a vorbit în emisiune şi despre ce s-a întâmplat în Parchetul General cu dosarul de plagiat pe numele fostului premier Nicolae Ciucă, actual preşedinte al Senatului şi lider PNL. În prezent, dosarul a fost clasat de Parchetul General, faptele fiind prescrise:

„În cazul Nicolae Ciucă doar mi-am exercitat funcţia de procuror şef adjunct al SUPC. Dosarul Nicolae Ciucă nu a fost la mine, a fost repartizat. În cazul Nicolae Ciucă a existat un denunţ înregistrat care a fost repartizat unui procuror SUPC. Au fost ridicate documente atât cu mine la conducerea SUPC, cât şi sub conducerea şefei mele. Când actul de sesizare îndeplineşte condiţiile de formă, trebuie înregistrată cauza penală. În cazul Ciucă a şi fost clasată cauza. Nu, nici nu-l cunosc pe Nicolae Ciucă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici