Marko Bela menţine oferta pentru o listă comună cu Tokes Laszlo la PE

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sâmbătă, la ieşirea de la întrunirea Consiliului Permanent al Uniunii, că menţine oferta pentru o listă comună cu Tokes Laszlo la PE, susţinând că în acest moment ar trebui să se discute cine va mai fi inclus pe listă şi nu cine va fi scos.

1 afișare
Imaginea articolului Marko Bela menţine oferta pentru o listă comună cu Tokes Laszlo la PE

Marko Bela menţine oferta pentru o listă comună cu Tokes Laszlo la PE

Marko Bela a susţinut că, deşi este perioadă de vacanţă, s-a decis ca în următoarele săptămâni să înceapă pregătirile în vederea campaniei electorale pentru Parlamentul European, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acesta a precizat că lista UDMR a fost finalizată de Consiliul Reprezentanţilor Unionali şi „dacă are loc o schimbare, atunci tot CRU trebuie să decidă”.

Marko Bela a adăugat că îl deranjează faptul că până în momentul actual nu este anunţată o dată pentru desfăşurarea alegerilor pentru PE, arătând că nu ar vrea ca acestea să fie fixate în ultimul moment, pentru că ultima zi este 31 decembrie.

În ce priveşte funcţia de vicepremier din care a demisionat în 3 iulie, Marko Bela a arătat că acest subiect nu a fost discutat la Consiliul Permanent, dar acest post va rămâne la UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici