Marko Bela nu e interesat de o eventuală colaborare cu PRM

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că nu crede în sinceritatea declaraţiilor liderului Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor şi nu e interesat de o eventuală colaborare cu acest partid.

2 afișări
Imaginea articolului Marko Bela nu e interesat de o eventuală colaborare cu PRM

Marko Bela nu e interesat de o eventuală colaborare cu PRM

„Am mai văzut acelaşi lucru înainte de alegerile din 2004 şi ulterior am aflat că nu s-a schimbat nimic. Deci noi nu dorim să colaborăm cu Partidul România Mare”, a spus Marko Bela.

Acesta a arătat că de fapt PRM există pe baza unei ideologii ultranaţionaliste. „Dacă scădem această ideologie din PRM, partidul nu mai există”, a conchis liderul UDMR.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a dat "mână liberă" filialelor acestui partid să colaboreze cu toate celelalte formaţiuni politice, inclusiv cu UDMR, dacă este în interesul cetăţenilor şi comunităţilor locale.

"Unii politicieni români chiar ar avea de învăţat din punctul de vedere al abordării problemelor gospodăreşti de la maghiari", a spus Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici