Marko Bela respinge ideea condiţionărilor în discuţiile cu Tokes

Preşedintele UDMR Marko Bela a declarat, duminică, că discuţiile pe care le avea cu episcopul reformat Laslzo Tokes pe tema prezenţei acestuia pe lista Uniunii pentru PE trebuie să identifice obiectivele comune şi să nu stea sub semnul condiţionărilor, altfel întâlnirea va fi un eşec.

1 afișare
Imaginea articolului Marko Bela respinge ideea condiţionărilor în discuţiile cu Tokes

Marko Bela respinge ideea condiţionărilor în discuţiile cu Tokes

Marko le-a spus jurnaliştilor, la Albeşti (Mureş), că nu crede că au şanse de reuşită "discuţiile cu condiţionări".

Acesta a adăugat că cele şase organizaţii care sprijină candidatura lui Tokes Laszlo la PE "sunt importante probabil", dar în Ardeal sunt sute de societăţi şi asociaţii civice şi liderii maghiari ar trebui să fie atenţi la aspiraţiile tuturor. Preşedintele UDMR a refuzat să anticipeze ce concluzii vor reieşi la întâlnirea programată peste o zi.

Marko Bela a participat, duminică, la Albeşti, la tradiţionala comemorare a poetului maghiar Petofi Sandor, dispărut în luptele purtate aici în anul 1849.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici