Marko: Croitoru m-a sunat şi am convenit să ne întâlnim marţi

Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a fost sunat de premierul desemnat de preşedinte, Lucian Croitoru, cu care a stabilit că se va întâlni marţi, la sediul UDMR, precizând, însă, că nu are mandat de la Consiliul Permanent al UDMR să negocieze ceva cu acesta.

20 afișări
Imaginea articolului Marko: Croitoru m-a sunat şi am convenit să ne întâlnim marţi

Marko: Croitoru m-a sunat şi am convenit să ne întâlnim marţi (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"Domnul Croitoru m-a sunat, am vorbit astăzi ( sâmbătă - n.r.) cu domnul Croitoru şi am convenit să ne întâlnim marţi, la sediul UDMR. Nu am un mandat să negociez formarea unui guvern cu domnul Croitoru. Dar bineînţeles că am un mandat să am un dialog cu domnul Croitoru şi să discutăm argumentele domniei sale. Dar, în acest moment, nu avem un mandat să renunţăm la propunerea noastră privind persoana primului-ministru şi să negociem cu un alt candidat un guvern", a spus Marko Bela.

El a adăugat că, personal, crede că are obligaţia să îl asculte şi să discute cu Croitoru, "care este o personalitate respectabilă", şi nu neapărat din politeţe, ci pentru a afla cum vede acesta lucrurile.

"În Consiliul Permanent am adoptat o decizie că îl susţinem pe domnul Klaus Iohannis, acesta este mandatul, nu altceva. Deci nu o altă persoană. Nu mă întâlnesc cu domnul Croitoru de politeţe, vreau să văd cum vede lucrurile. Şi politeţea contează, dar nu e adevărat că numai de politeţe", a conchis Marko Bela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici