Marko: Îi urez lui Tokes să realizeze tot ce a promis

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, duminică seară, imediat după aflarea exit poll-urilor, că îi urează episcopului Tokes Laszlo succes în Parlamentul European şi să realizeze ceea ce a promis.

1 afișare
Imaginea articolului Marko: Îi urez lui Tokes să realizeze tot ce a promis

Marko: Îi urez lui Tokes să realizeze tot ce a promis

"Îi doresc domnului Tokes să realizeze tot ce a promis", a spus Marko Bela, întrebat despre o eventuală colaborare cu Tokes Laszlo în Parlamentul European.

"Vom vedea, noi bineînţeles vom fi în PPE, cine va mai fi din România e decizia fiecăruia. Noi în mod firesc mergem în PPE. Să clarificăm ceva. Tema subiectul din acest moment nu e candidatul independent, ci programul nostru pentru Parlamentul European", a spus Marko Bela, vădit deranjat de insistenţa presei pe acest subiect.

Marko Bela a spus că, pe baza rezultatelor, uniunea va avea doi sau trei reprezentanţi în PE, iar aceştia vor îndeplini toate dezideratele pe care UDMR şi le-a propus în legătură cu PE.

"Candidaţii noştri vor realiza tot ce au promis. Deocamdată, noi avem un program, un angajament în legătură cu PE şi anume milităm pentru norme foarte precise şi bune în ce priveşte drepturile minorităţilor şi la nivel de PE, milităm pentru un buget cât mai consistent pentru România, inclusiv pentru dezvoltarea Ardealului, dezvoltarea infrastructurii sau alte domenii legate de UE, cât şi alte deziderate şi bineînţeles vom lucra pentru realizarea acestora", a spus Marko Bela.

Preşedintele UDMR a afirmat că reprezentanţii uniunii vor colabora cu toţi europarlamentarii care îi ajută în realizarea acestor scopuri.

(Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute duminică de preşedintele UDMR, Marko Bela. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa adresa de internethttp://audio.mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici