Marko: Lista pentru PE - discutată vineri de liderii de filiale şi finalizată în 8 septembrie

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a anunţat, marţi, că Uniunea va finaliza în data de 8 septembrie lista pentru Parlamentul European şi că această listă va fi discutată, vineri, de Consiliul Consultativ al liderilor de filiale, dar decizia finală în această privinţă revine CRU.

1 afișare
Imaginea articolului Marko: Lista pentru PE - discutată vineri de liderii de filiale şi finalizată în 8 septembrie

Marko: Lista pentru PE - discutată vineri de liderii de filiale şi finalizată în 8 septembrie

Preşedintele UDMR a subliniat că negocierile cu pastorul Laszlo Tokes vor trebui să fie finalizate, în consecinţă, până în data de 8 septembrie.

Potrivit liderului Uniunii, Consiliul Consultativ al preşedinţilor organizaţiilor UDMR, care se va întruni, vineri, la Cluj-Napoca, va lua şi el în discuţie componenţa listei pentru euro-alegeri, dar şi probleme legate de campania electorală.

Marko Bela a mai spus că, în opinia sa, campania electorală va începe de la 1 septembrie şi, în consecinţă, va fi necesară o prezenţă "cât mai accentuată" a liderilor UDMR în teritoriu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici