Marko recomandă membrilor PCM să revină în UDMR

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a recomandat membrilor Partidul Civic Maghiar (PCM) să revină în UDMR, în condiţiile în care "proiectul PCM de alternativă la uniune a eşuat".

20 afișări
Imaginea articolului Marko recomandă membrilor PCM să revină în UDMR

Marko recomandă membrilor PCM să revină în UDMR (Imagine: Mediafax Foto)

Marko a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că alternativa la UDMR o reprezintă uniunea şi tinerii care fac parte din ea.

"PCM se află la răscruce de drumuri. Eu le-aş recomanda să îşi regândească toate perspectivele şi să revină în UDMR. Nu mă refer la persoane. În ceea ce priveşte încercarea de a crea o alternativă faţă de UDMR, aceasta a eşuat. Tinerii sunt în UDMR, alternativa e în UDMR", a spus Marko.

Liderul UDMR a subliniat că a oferit reprezentanţilor PCM "anumite variante", care nu au fost, însă, acceptate.

"Vom vedea după alegeri ce vom face, pentru că, în acest moment, prioritatea noastră este mobilizarea electoratului maghiar. Eu nu fac apel prin intermediul presei la domnul Tokes sau la alţii, înainte de alegeri. Aşteptăm din partea PCM să facă paşii necesari către UDMR”, a afirmat Marko Bela.

Acesta a criticat PCM că este o grupare care a decis sprijinirea unor candidaţi independenţi în secuime împotriva UDMR cu scopul de a diminua şansele uniunii în alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici