Marş organizat de AUR la Iaşi

Partidul condus de George Simion a organizat şi anul acesta la Iaşi, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Marşul Unirii pe străzile capitalei Moldovei. Câteva mii de persoane au participat la marşul organizat de AUR, care a pornit din Piaţa Unirii şi s-a oprit în faţa Palatului Culturii din Iaşi.

527 afișări
Imaginea articolului Marş organizat de AUR la Iaşi

Marş organizat de AUR la Iaşi

Participanţii la Marşul Unirii au scandat ca România să nu aibă graniţă la Prut şi pentru ca România să fie o ţară suverană.

Programul AUR la Iaşi dedicat zilei Unirii Principatelor Române a început prin conferinţa „Suveranitate naţională 1859 – 2024. Arc peste timp”, după care, după hora unirii organizată în Piaţa Unirii din Iaşi, s-a pornit în Marşul Unirii.

George Simion anunţase încă de la conferinţa dedicată celebrării a 165 de ani de la Unirea Principatelor că AUR nu va participa la „bâlciul lor, nu participăm la înscenările lor”.

„Astăzi o să îi scutim pe aceşti guvernatori, pe aceşti administratori slabi, pe aceşti conducători vremelnici ai României, de prezenţa noastră. Să se huiduie ei între ei, să facă bâlci, să facă ce vor ei - ei între ei”, a spus liderul AUR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
marş,
aur,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici