Maşinile comisiilor din Camera Deputaţilor, retrase în vacanţa parlamentară

Autoturismele comisiilor Camerei Deputaţilor vor fi retrase două luni, în vacanţa parlamentară, pentru reducerea cheltuielilor, au decis, luni, membrii Biroului Permanent.

306 afișări
Imaginea articolului Maşinile comisiilor din Camera Deputaţilor, retrase în vacanţa parlamentară

„Având în vedere necesitatea reducerii cheltuielilor privind utilizarea parcului auto al Camerei Deputaţilor şi pentru acordarea concediilor de odihnă şoferilor repartizaţi la posturi, propunem ca pentru vacanţa parlamentară de vară din lunilor iulie şi august 2023 să se retragă autoturismele repartizate comisiilor parlamentare permanente, comune cu Senatul, speciale sau de anchetă în perioada în ctare acestea nu au program de activitate, conform aprobărilor Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor”, potrivit memorandumului aprobat luni.

Camera Deputaţilor are 25 de comisii permanente, una specială şi una de anchetă.

De asemenea, există comisii comune cu Senatul, respectiv şapte comisii permanente, trei comisii speciale şi una de anchetă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici