Mazăre: Boc, această băşcălie de premier, a împărţit românii în două categorii, negri şi portocalii

Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a criticat, vineri, modul în care Guvernul repartizează fondurile în judeţe, afirmând că "această băşcălie de prim-ministru pe nume Boc a împărţit românii în două culori, români negri şi români portocalii".

24 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Boc, această băşcălie de premier, a împărţit românii în două categorii, negri şi portocalii

Mazăre: Boc, această băşcălie de premier, a împărţit românii în două categorii, negri şi portocalii (Imagine: Mediafax Foto)

"Această băşcălie de prim-ministru pe nume Boc a împărţit românii în două culori, români negri şi români portocalii. Este revoltător ca municipiul Constanţa, Timişoara, Piteştiul şi alte multe municipii din România să primească 0 lei şi Braşovul spre exemplu să primească 11 milioane de euro", a spus Mazăre, la o întrunire a primarilor.

La eveniment a participat şi primarul Timişoarei, Gheorghe Ciudandru.

"Avem şi noi probleme legate de procurarea combustibilului şi, în primul rând, de ceea ce înseamnă gazul metan, de ceea ce înseamnă cărbune. De la guvernul central ar trebui să primim câteva sute de milioane în contul acestor datorii istorice care au fost şi a sumelor care ar trebui să ne vină pe anul în curs. Nu ne-a venit, deocamdată, din păcate, nimic", a spus Ciuhandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici