Mazăre: Dacă stăteai să-l asculţi pe Băsescu, era cel mai împăciuitor şi mai echilibrat preşedinte

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, vineri, că, în cadrul consultărilor de la Cotroceni, şeful statului, Traian Băsescu, a fost "cel mai împăciuitor şi cel mai echilibrat preşedinte pe care l-a avut România de când este ea", el exprimându-şi speranţa ca acest lucru să nu fi fost de faţadă.

57 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Dacă stăteai să-l asculţi pe Băsescu, era cel mai împăciuitor şi mai echilibrat preşedinte

Mazăre: Dacă stăteai să-l asculţi pe Băsescu, era cel mai împăciuitor şi mai echilibrat preşedinte (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă stăteai să-l asculţi pe preşedinte, era cel mai împăciuitor şi cel mai echilibrat preşedinte pe care l-a avut România de când este ea. Eu sper ca să nu fie doar o chestiune de faţadă", a comentat Mazăre.

El a precizat că Traian Băsescu a transmis delegaţiei PSD că doreşte un guvern stabil şi că varianta care îi este cel mai puţin pe plac este cea a unui guvern minoritar.

"Nu s-a făcut nicio propunere deocamdată, urmează discuţiile între partide. Nu ştiu cât poate negocia PDL - se ştie de unde vine lumina - dar nu contează, vor fi discuţiile între partide, după aceea vor discuta preşedinţii de partide să vadă dacă se pot cupla partidele să facă un guvern stabil", a adăugat Mazăre.

El a arătat că, personal, îşi menţine poziţia, respectiv aceea ca PSD să rămână în opoziţie.

 

Citeşte şi:

Băsescu s-a consultat cu partidele pentru formarea Guvernului

BEC a anunţat rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare

Procedura de desemnare a premierului României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici