Mazăre exclude orice înţelegere a PSD cu Traian Băsescu la prezidenţiale

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a exclus categoric orice înţelegere între social-democraţi şi Traian Băsescu pentru viitoarele alegeri prezidenţiale şi a apreciat că şeful statului putea fi schimbat din funcţie în cazul în care PSD ar fi rămas în opoziţie.

38 afișări
Imaginea articolului Mazăre exclude orice înţelegere a PSD cu Traian Băsescu la prezidenţiale

Mazăre exclude orice înţelegere a PSD cu Traian Băsescu la prezidenţiale (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că Băsescu putea fi dat jos numai dacă PSD rămânea în opoziţie. Dacă însă curentul şi opinia majoritară în PSD au fost ca să intre la guvernare, am intrat la guvernare. Dacă am intrat la guvernare, trebuie să facem lucruri bune din postura în care suntem. Nu-l vom sprijini pe Băsescu. Cum să-l sprijin eu pe Băsescu, asta-i culmea!", a afirmat Radu Mazăre, într-o conferinţă de presă susţinută joi, la Primăria Constanţa.

Edilul a mai spus că, până în prezent, a observat că partenerii democrat-liberali sunt dornici să facă treabă şi a adăugat că, în cazul în care va constata că lucrurile nu vor fi în regulă, atunci se gândeşte să iasă de la guvernare, fie împreună cu partidul, fie singur, prin retragerea lui Nicolae Nemirschi din funcţia de ministru al Mediului.

"Dacă aşa au căzut cărţile, că am intrat la guvernare fără să-mi doresc, intrăm la guvernare şi facem lucruri bune. Dacă vom constata că nu se pot face lucruri bune, ies de la guvernare. Propun partidului, iar dacă partidul nu este de acord, ies eu singur şi retrag ministrul pe care l-am pus. Dar e prematură o asemenea discuţie, deocamdată, ei pornesc cu bune intenţii să facem treabă", a explicat Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici