Mazăre întrebat dacă pleacă din PSD: Nu sunt "curvă politică"; mă retrag o perioadă

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, întrebat dacă va demisiona din PSD, că nu este "curvă politică" şi că deocamdată nu îl mai interesează politica, astfel că se va retrage pentru câteva luni, timp în care nu va mai face declaraţii politice şi se va ocupa numai de primărie.

18 afișări
Imaginea articolului Mazăre întrebat dacă pleacă din PSD: Nu sunt "curvă politică"; mă retrag o perioadă

Mazăre întrebat dacă pleacă din PSD: Nu sunt "curvă politică"; mă retrag o perioadă (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus că intenţionează să se retragă o perioadă şi să nu mai facă declaraţii pentru că nu îl mai interesează politica.

"Mă retrag, nu mai dau declaraţii politice, îmi văd numai de primărie, vom mai discuta peste câteva luni şi atunci voi mai vedea. Deocamdată nu mă mai interesează politica, mă retrag câteva luni, să facă Traian Băsescu, să-l pună pe Blaga, pe Ridzi, pe Udrea, pe Tiţi. Înţeleg că cel puţin o parte din constănţeni asta au vrut, să-i pună să guverneze cu ei şi vom mai vedea ce va fi", a declarat Radu Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici