Meciul Cioloş-Ciolacu, repriza a doua: dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine

Cioloş îi răspunde lui Ciolacu spunând că are toată energia necesară să facă totul pentru ca PSD să dispară din viitorul modern al ţării.

4245 afișări
Imaginea articolului Meciul Cioloş-Ciolacu, repriza a doua: dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine

Meciul Cioloş-Ciolacu, repriza a doua: dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine

„Dragă Marcele, cum se face că tu poţi să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să ştim câţi bani aţi furat din România? Pentru cei care nu ştiţi contextul discuţiei, pentru că îmi imaginez că nimeni, niciodată, nu are vreun motiv serios să intre pe pagină la Marcel Ciolacu, trebuie să vă spun că a ieşit din vizuină, supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu - mecanizator agricol - la Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Energie. Într-un text de înaltă ţinută, cum numai pesediştii care îşi iau bacalaureatul după ce ajung deputaţi ştiu să producă, domnul Ciolacu se apucă să-mi numere banii şi pensia”, scrie Cioloş pe Facebook.

„Dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine. Până apuc eu pensia, am toată energia necesară să fac totul ca acest vis urât care se numeşte PSD, împreună cu impostorii lui, să dispară din viitorul modern al ţării”, continuă acesta.

Liderul USR adaugă că interesul PSD pentru pensii speciale „este admirabil. De asta poate se apleacă mai repede şi asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, şi le abrogă mâine. Şi fără să mai pună biruri pe cei care muncesc”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe liderul USR, Dacian Cioloş, despre care a spus că este un „colecţionar de rente şi pensii speciale”. Ciolacu l-a numit „ipocrit” pe adversarul politic şi i-a cerut să renunţe la „privilegiile plătite din bugetul UE”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cioloş,
ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici