Meleşcanu: Nu am discutat nici măcar în principiu de ministerele pe care le vrem

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat, marţi, înainte de BPC, că liberalii nu au discutat despre ministerele pe care le vor în viitorul guvern, nici măcar în principiu, menţionând că în opinia sa Opoziţia este una din variantele pe care le are PNL.

13 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu: Nu am discutat nici măcar în principiu de ministerele pe care le vrem

Meleşcanu: Nu am discutat nici măcar în principiu de ministerele pe care le vrem (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat câte ministere şi-ar dori PNL, Teodor Meleşcanu a replicat: "Nu am discutat nici măcar în principiu".

Întrebat dacă Opoziţia este o variantă, liderul PNL a spus, ferm, "Da", menţionând, pe de altă parte, că nu are preferinţe în ceea ce priveşte partidul cu care PNL ar putea forma noua guvernare.

Întrebat dacă se va renunţa la condiţia ca Tăriceanu să fie în continuare premier, ministrul liberal a spus că nu ştie să existe o asemenea variantă, adăugând că, pentru moment, pentru liberali, "funcţia de premier e una din doleanţele pe care o vor avea în toate negocierile".

La rândul săuă, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat că, din punct de vedere politic, nu este nicio problemă ca PNL să fie partidul care să conducă guvernul.

"Există foarte multe coaliţii în UE, conduse de un partid mai mic decât partidul cel mai mare din coaliţie. Nu e niciun fel de problemă din punct de vedere politic", a spus Mihai Voicu.

El a menţionat că "toate combinaţiile sunt posibile, inclusiv rămânerea PNL în opoziţie, adăugând că în acest moment PNL îşi doreşte să construiască un guvern condus de Călin Popescu Tăriceanu şi în jurul programului liberal de guvernare."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici