Meleşcanu susţine că el ar fi cea mai bună soluţie pentru MAE, dar nu le poate face pe toate

Vicepreşedintele PNL, ministrul Apărării Teodor Meleşcanu, a declarat, sâmbătă, la Chiajna, că el ar fi cea mai bună soluţie pentru preluarea portofoliului MAE, dar a menţionat că recunoaşte, cu modestie, că nu le poate face pe toate.

18 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu susţine că el ar fi cea mai bună soluţie pentru MAE, dar nu le poate face pe toate

Meleşcanu susţine că el ar fi cea mai bună soluţie pentru MAE, dar nu le poate face pe toate

"Da, ar fi cea mai bună soluţie, dar nu le pot să le fac chiar pe toate, trebuie să recunosc cu modestie", a spus Meleşcanu, întrebat dacă el este liberalul care ar putea prelua şefia Ministerului de Externe după demisia lui Adrian Cioroianu.

Întrebat când vor discuta găsirea unui înlocuitor pentru Adrian Cioroianu, liderul PNL a spus că această problemă va fi discutată în şedinţa BPC de luni. El a adăugat că PNL are foarte multe soluţii pentru acest minister, însă trebuie să găsească soluţia care să fie "într-adevăr cea mai potrivită".

Meleşcanu a refuzat să dea nume, adăugând că premierul se află la lansarea candidaţilor judeţului Ilfov şi ar putea să dea mai multe detalii.

Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a anunţat, vineri seară, că şi-a prezentat demisia de onoare, ca urmare a cazului Crulic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici