Membri ai PSD Ilfov împart delegaţilor la Congres caricaturi cu Geoană, Vanghelie şi Pandele

Un grup de 2-300 de membri PSD Ilfov se află în faţa pavilionului central al Romexpo, unde urmează să aibă loc Congresul PSD, unii dintre ei împărţind delegaţilor foi volante portocalii, cu marginile mov, cu caricaturi reprezentându-i pe Marian Vanghelie, Mircea Geoană şi Florentin Pandele.

181 afișări
Imaginea articolului Membri ai PSD Ilfov împart delegaţilor la Congres caricaturi cu Geoană, Vanghelie şi Pandele

Mircea Geoana şi Marian Vanghelie (Montaj cu imagini din arhiva Mediafax Foto realizate de Lucian Maftei)

Pe Mircea Goană este aplicată o parafă cu mesajul "Garantat Vanghelie".

Caricaturile îl prezintă pe primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele - suspendat din partid - care îndreptă nişte fulgere de culoare violet înspre Marian Vanghelie în spatele căruia este Mircea Geoană. Vanghelie se apără de flăcările violet cu un scut roşu.

Unii dintre participanţii la acţiune poartă gecile roşii de campanie electorală.

Florentin Pandele şi Marian Vanghelie au avut schimburi dure de replici în perioada premergătoare Congresului.

Lucrările Congresului ar urma să înceapă la ora 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici