Membrii BEC au trecut de la şedinţele în care studiau documentele pe hârtie la cele pe tablete

Cei 15 membri ai Biroului Electoral Central au renunţat la şedinţele în care lucrau pe documente multiplicate pe hârtie, optând pentru studierea pe tablete a subiectelor în discuţie, după ce Autoritatea Electorală Permanentă le-a pus la dispoziţie dispozitivele electronice.

104 afișări
Imaginea articolului Membrii BEC au trecut de la şedinţele în care studiau documentele pe hârtie la cele pe tablete

Membrii BEC au trecut de la şedinţele în care studiau documentele pe hârtie la cele pe tablete

Unii membri ai Biroului Electoral Central au precizat miercuri că AEP a pus la dispoziţia membrilor acestui for tablete, astfel încât s-a renunţat la fotocopierea documentelor, obişnuită la alegerile din ultimii ani.

"Aveam teancuri de documente xeroxate pentru fiecare membru al BEC. Aveam pe masă copaci, tomuri de hârtii pe care de multe ori nici nu le parcurgeam în totalitate, pentru că era fizic imposibil. Acum ne-am actualizat şi noi, lucrăm pe tablete, pe documentele scanate", a menţionat un membru BEC înaintea şedinţei de miercuri.

AEP a achiziţionat la finalul lunii februarie 15 tablete iPad prin cumpărare directă. Conform paginii de licitaţii publice, pentru tabletele Apple iPad 3 de 64 GB şi Wi-fi 4G au fost plătiţi 1.733 de lei pe fiecare bucată. Membrii BEC beneficiază de tablete de culoare neagră şi albă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici