Mesaj de pace de la Ciolacu: România e o ţară sigură şi nu va intra în niciun război

„România e o ţară sigură şi nu va intra în niciun război”, declară premierul Marcel Ciolacu în Timiş, referindu-se la cazul diplomatului din Ambasada Rusiei la Bucureşti, declarat persona non grata de către autorităţile române.

184 afișări
Imaginea articolului Mesaj de pace de la Ciolacu: România e o ţară sigură şi nu va intra în niciun război

Mesaj de pace de la Ciolacu: România e o ţară sigură şi nu va intra în niciun război

Marcel Ciolacu a fost întrebat ce trebuie să facă România, după ce un diplomat din Ambasada Rusiei la Bucureşti a fost declarat persona non grata de către autorităţile române, iar Rusia a anunţat că va riposta.

„Trebuie să facă în continuare ce a făcut şi până acum”, a răspuns premierul.

„Am văzut cu domnul Grindeanu o îngrijorare a Rusiei că lucrează o companie cu 3000 de angajaţi pe Autostrada Moldovei şi o îngrijorare mare a administraţiei ruseşti, de ce în acest moment o companie lucrează cu 3000 de angajaţi 24 de ore din 24 pe autostrada Moldovei. Dânşii sunt îngrijoraţi, eu mă bucur că ne ţinem de cuvânt şi facem autostrada”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă România trebuie securizată mai bine, Ciolacu a răspuns că ţara noastră e o ţară foarte sigură: „Rusia nu va ataca România, e un joc. Este un război şi hibrid, iar ţara care supusă celui mai mare război hibrid este Republica Moldova. România e o ţară sigură şi nu va intra în niciun război, dar suntem pregătiţi. Nu vă luaţi chiar după toate ştirile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
românia,
rusia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici