Mesaj din partea Preşedintelui României: Să trăiţi bucuria Naşterii Domnului, cu speranţa că vom trece cu bine de această perioadă

Preşedintele Klaus Iohannis spune, în mesajul adresat românilor de Crăciun, că „solidari vom trece cu bine peste această perioadă”.

295 afișări
Imaginea articolului Mesaj din partea Preşedintelui României: Să trăiţi bucuria Naşterii Domnului, cu speranţa că vom trece cu bine de această perioadă

Sursa foto: Mediafax.ro

„Căldura căminului, momentele preţioase pe care le petrecem alături de familie şi de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea şi compasiunea faţă de cei aflaţi în suferinţă, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului”, a transmis şeful statului.

Acesta le doreşte românilor ca, la finalul unui an dificil, să se bucure de sărbători.

„La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificaţiile acestei sărbători! Vă urez să trăiţi din plin bucuria Naşterii Domnului, cu speranţa că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă. Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla”, a adăugat preşedintele României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici