Mesajul lui Cîţu: Cu mine preşedinte vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector

„Cu mine preşedinte al partidului vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector”, este mesajul transmis de Florin Cîţu liberalilor din Bucureşti.

777 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Cîţu: Cu mine preşedinte vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membrii PNL din Bucureşti - cu mine preşedinte al partidului vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector. Votaţi înţelept când alegeţi preşedinţii de sectoare. Vă aştept alături de echipa câştigătoare”, este mesajul lui Florin Cîţu, citit de Rareş Bogdan la conferinţa de alegeri de la PNL Sector 1.

Rareş Bogdan a ţinut să-i dea replică lui Ludovic Orban, care a spus că preşedintele PNL este şi va fi membru PNL Sector 1.

„Ludovic a spus că preşedintele partidului va fi, este membru în Sectorul 1. Şi eu sunt membru în Sectorul 1, dar nu candidez la preşedinţia partidului. Îl susţin pe Florin Cîţu la preşedinţia partidului, care nu ştiu exact unde este membru”, spune Bogdan.

La ultimele alegeri locale PNL a avut candidaţi proprii doar în sectoarele 3, 5 şi 6, iar în celelalte sectoare a susţinut candidaţi USR şi PLUS.

Congresul PNL va avea loc pe data de 25 septembrie. La preşedinţia partidului au intrat în cursă Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici