Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care sărbătoresc astăzi Paştele: "Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei"

Preşedintele Klaus Iohannis transmite, cu ocazia Paştelui, un mesaj de solidaritate cu ''victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care «pâinea cea de toate zilele» este departe de a fi o metaforă''.

603 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care sărbătoresc astăzi Paştele: "Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei"

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care sărbătoresc astăzi Paştele: "Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei"

''Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creştinilor romano-catolici şi protestanţi care sărbătoresc astăzi Paştele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii şi al vieţii, este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care «pâinea cea de toate zilele» este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoşi şi fericiţi, alături de familie şi cei dragi! Cristos a Înviat!'' a scris duminică dimineaţă şeful statului pe pagina de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sărbătoreşte duminică Paştele, aflându-se la Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici