Mesajul premierului Ciolacu de Ziua Marinei: Sfânta Maria să îi ocrotească pe marinari

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de Ziua Marinei. Sfânta Maria să îi ocrotească pe marinari şi pe poporul român.

117 afișări
Imaginea articolului Mesajul premierului Ciolacu de Ziua Marinei: Sfânta Maria să îi ocrotească pe marinari

Mesajul premierului Ciolacu de Ziua Marinei: Sfânta Maria să îi ocrotească pe marinari

Premierul Marcel Ciolacu a transmis mesajul pe reţelele de socializare.

„Sunt bucuros să mă aflu astăzi, la Constanţa, în această zi cu totul specială, invitat la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Marinei Române şi a Forţelor Navale Române. Sfânta Maria să îi ocrotească pe marinari, pe toţi cei care îşi sărbătoresc ziua onomastică şi poporul român”, a transmis Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, participă marţi la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Marinei Române. Evenimentul a început la ora 10.00, în faţa Comandamentului Flotei din Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici