Mihai Chirica: În ciuda campaniei de denigrare dusă de PSDragnea, Laura Codruţa Kovesi a câştigat

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, o felicită pe Laura Codruţa Kovesi pentru alegerea în funcţia de procuror-şef european, despre care spune că a câştigat această competiţie în ciuda campaniei de denigrare duse de „PSDragnea”.

861 afișări
Imaginea articolului Mihai Chirica: În ciuda campaniei de denigrare dusă de PSDragnea, Laura Codruţa Kovesi a câştigat

Mihai Chirica: În ciuda campaniei de denigrare dusă de PSDragnea, Laura Codruţa Kovesi a câştigat

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, spune, într-o postare pe Facebook, după desemnarea pentru funcţia de procuror-şef european a Laurei Codruţa Kovesi, că românii au cu să se mîndrească.

„Adevărul iese întotdeauna la suprafaţă. Iată, avem români cu care ne mândrim. În lumea în care legea este egală pentru toţi, iar meritocraţia este regula, competenţa şi profesionalismul sunt mereu premiate! În ciuda unei campanii de denigrare mizerabile dusă de PSDragnea la nivel naţional şi internaţional, Laura Codruţa Kovesi a câştigat procedura de alegere pentru funcţia de procuror-şef european! Felicitări, Laura Codruţa Kovesi!”, a scris primarul pe reţeaua de socializare.

Ambasadorii statelor membre ale UE au votat, joi, pentru desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european. Potrivit surselor MEDIAFAX, au existat 17 voturi „pentru” din totalul de 22 de voturi exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici