Mihai Chirica revine la Primărie. Instanţa a revocat măsura controlului judiciar

Mihai Chirica revine la Primărie. Instanţa a revocat măsura controlului judiciar luată în cadrul dosarului de fals intelectual.

208 afișări
Imaginea articolului Mihai Chirica revine la Primărie. Instanţa a revocat măsura controlului judiciar

Mihai Chirica revine la Primărie. Instanţa a revocat măsura controlului judiciar

Instanţa a admis plângerea formulată de petentul-inculpat Chirica Mihai, împotriva ordonanţei procurorului de luare a măsurii preventive a controlului judiciar din 04.02.2022 dată în dosarul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Primarul oraşului Iaşi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „fals intelectual” în formă continuată. Decizia de vineri nu poate fi atacată.

Primarul Mihai Chirica a anunţat pe 4 februarie că nu îşi va exercita atribuţiile pentru o perioadă de 60 de zile ca urmare a unei măsuri de control judiciar decise de procurorii DNA într-o speţă care priveşte eliberarea unor documente semnate de mai mulţi angajaţi ai Primăriei şi al căror conţinut se presupune că ar fi fals.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost pus sub control judiciar pentru fapte de corupţie în ceea ce priveşte extinderea unui imobil din Iaşi. Potrivit procurorilor DNA, blocul ar fi fost construit şi întabulat ilegal, cu mai multe niveluri faţă de cele prevăzute în autorizaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici