Mihai Fifor, mesaj pentru colegii din PSD: Congresul acesta nu trebuie sa fie despre funcţii

Purtător de cuvânt al social democraţilor, Mihai Fifor, transmite colegilor un mesaj pe Facebook, spunând că dacă va câştiga funcţia de secretar general al PSD la congresul de sâmbătă, îi va chema pe toţi să facă o echipă performantă şi să lase la o parte orgoliile.

241 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor, mesaj pentru colegii din PSD: Congresul acesta nu trebuie sa fie despre funcţii

Mihai Fifor, mesaj pentru colegii din PSD: Congresul acesta nu trebuie sa fie despre funcţii

"Le mulţumesc tuturor colegilor care m-au sunat să îmi spună că mă susţin în competiţia in care m-am inscris la Congres, respectiv cea pentru funcţia de secretar general al partidului. Congresul acesta nu trebuie sa fie despre functii. Congresul nostru trebuie sa fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor romanilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid nascut dintre oameni si total dedicat lor. Tocmai de aceea, fac un apel şi la contracandidaţii mei, ca indiferent cine va câştiga, să rămânem uniţi şi să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale", a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

"Dacă voi câştiga aceasta competitie onoranta, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi dupa Congres, să lasam orice orgolii deoparte si împreuna, intr-o echipa PSD redutabila si performanta, ca intotdeauna, sa trecem la treaba pentru reconstrucţia partidului nostru. Partidul are nevoie de fiecare membru al sau, de fiecare militant, de simpatizantii sai, partidul are nevoie sa se reintoarca la oamenii care ne-au acordat atata incredere in 2016", mai scris Fifor.

Purtător de cuvânt al social democraţilor, Mihai Fifor,şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD, a congresul de sâmbătă.

Taguri:
fifor,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici