Mihai Fifor: Săptămâna viitoare aprobăm Hotărâre Guvernamentală privind achiziţii pentru sistemul rachetă anti-navă

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, miercuri, la Constanţa, că săptămâna viitoare va fi aprobată în Guvern o HG pentru derularea achiziţiilor sistemului de instalaţii mobile de lansare de rachete anti-navă.

1096 afișări
Imaginea articolului Mihai Fifor: Săptămâna viitoare aprobăm Hotărâre Guvernamentală privind achiziţii pentru sistemul rachetă anti-navă

Mihai Fifor: Săptămâna viitoare aprobăm Hotărâre Guvernamentală privind achiziţii pentru sistemul rachetă anti-navă

Mihai Fifor a declarat, în timpul ceremoniei organizate cu ocazia Marinei Militare, că anul 2018 va fi unul de referinţă pentru Marină.

„Anul 2018, anul Centenar, va fi unul de referinţă pentru Marina Militară Română. Suntem în plin proces de selecţie a câştigătorului programului de achiziţie pentru corvetele multifuncţionale, program care va asigura nu doar o capabilitate modernă de apărare la Marea Neagră, dar prin offset-ul aferent, va asigura şi modernizarea celor două fregate tip T22, Regele Ferdinand şi Regina Maria”, a spus Fifor.

Potrivit acestuia, săptămâna viitoare va fi aprobată o hotărâre de guvern pentru derularea achiziţiilor sistemului de instalaţii mobile de lansare de rachete anti-navă.

„Săptămâna viitoare vom aproba în Guvern hotărârea pentru derularea achiziţiilor sistemului de instalaţii mobile de lansare de rachete anti-navă, bateriile de coastă care vor întregi amprenta de securitate navală a ţării noastre. Toate aceste programe pornesc de la dorinţa de a întări capacitatea de reacţie imediată a forţelor navale, de a consolida poziţia strategică a României la Marea Neagră”, a mai spus spus ministrul Apărării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici