Mihai Tudose: 52 de fabrici produc vaccin în Europa. În România: zero

Europarlamentarul Mihai Tudose susţine că în Europa sunt 52 de fabrici care produc vaccin împotriva Covid-19, dar niciuna nu este în România. „Atât au putut Cîţu şi haoticii lui”, a scris marţi social-democratul pe Facebook.

605 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: 52 de fabrici produc vaccin în Europa. În România: zero

Mihai Tudose: 52 de fabrici produc vaccin în Europa. În România: zero

Europarlamentarul Mihai Tudose susţine că, potrivit lui Thierry Breton, comisar european pentru piaţa internă, în Europa sunt 52 de fabrici care lucrează non-stop pentru a produce vaccin.

„Pentru a nu ne stresa cu întrebarea: câte din cele 52 de fabrici sunt în România, unde şi cum a reuşit acest Guvern să se implice şi să facă ceva pentru România.... răspunsul e simplu! Zero!!!
Atât au putut Cîţu şi haoticii lui....”, a scris acesta pe reţeaua de socializare.

Europarlamentarul spune însă că trebuie recunoscute şi „meritele” actualilor guvernanţi.

„Dar trebuie să recunoaştem şi <meritele>... După un an de zile au ajuns la concluzia că ne putem îngropa morţii cu hainele pe ei..... Nu v-ar mai răbda pământul.....”, a adăugat fostul premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mihai tudose,
vaccin,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici