Mihai Tudose, ironii la adresa lui Rareş Bogdan: Oja galbenă peste unghiile negre

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose spune, luni dimineaţă, că liberalii nu s-au opus în Parlamentul European „propunerii aberante” privind reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor.

530 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, ironii la adresa lui Rareş Bogdan: Oja galbenă peste unghiile negre

Mihai Tudose

„Oja galbenă peste unghiile negre. Vineri, la un post TV, mi-am manifestat mâhnirea referitor la comportamentul <colegilor> de guvernare… În frunte cu neînfricatul lor lider… care a/au ales să dispară în ceaţă pe durata protestelor transportatorilor şi agricultorilor. În antiteză cu modul în care Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a manifestat anul trecut la greva cadrelor didactice. Ciolacu fiind atunci prezent, lângă premierul Ciucă, la toate negocierile/întâlnirile cu protestatarii. Asumând rolul de aliat/partener de guvernare….. A doua zi după declaraţia mea a venit <replica> pnl-istă prin Rareş Bogdan. Acesta a lămurit lucrurile: Ciucă nu a fost lângă Ciolacu, dar doi colegi europarlamentari pnl se luptau pe la Bruxelles pentru agricultori!Iar eu nu aveam de unde să ştiu pentru că eram <la bufet>! Nu-i aşa că ne-a lămurit?!?”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul afirmă că liberalii nu au votat împotrivas unei propuneri privind reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor.

„Ei bine, dacă tot îl mănâncă (pielea), am să fac publică ultima ispravă galbenă în ceea ce priveşte <cum se luptă la Bruxelles colegii galbeni pentru agricultori>! Nu a precizat Rareş Bogdan pentru agricultorii din ce ţară se luptă ei, dar dacă e luptă… amănuntele nu mai contează! Votul recent privind reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor. Pentru propunerea care risca să arunce în aer agricultura şi securitatea alimentară din România şi ţările estice au votat eurodeputaţii PNL. Pentru respingerea propunerii aberante, formulate de o ecologistă germană, am votat 299 de europarlamentari, inclusiv reprezentanţii PSD. Rezultatul fiind căderea la vot a propunerii respective! După cum se poate vedea (voturile prezentate la sfârşit), eu <de la bufet> am votat în favoarea României şi a agricultorilor români! Ei nu!!! Şi rămâne şi întrebarea iniţială: unde aţi fost două săptămâni? Că’ nu v-a văzut nimeni”, încheie Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
bogdan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici